No place like it, really.Wat, nu al weg?Vanaf wanneer draait...De nieuwste staan bovenaan!Reviews sinds 1999Zoek op titel, acteur, trefwoord...Wie, Wat, Waar en Waarom?Er is nog zo veel meer!
Afleveringen direct downloaden? Klik hier
   

Na afloop van deze film was er enige discussie tussen de dames en heren filmcritici. Wat was hier nu in Godsnaam de bedoeling van geweest?
Uit de review van View From The Top.

filmtheater DVD bioscoop bios comedy humor actie thriller drama theater kunst cultuur
Links
Links


Tegenwoordig hoort bij elke nieuwe film ook een website. Vroeger stond hier een enorme lijst, maar tegenwoordig bestaat er zoiets als de Internet Movie Database dus heb ik de lijst weggehaald. Ik kreeg toch een kunstkop van het bijhouden. Wel vind je hier wat links naar andere sites (ja lekker, concurrentie!) zodat ik lekker linkje kan ruilen voor twee extra bezoekers per maand.

Diverse links

  • Reserveer on-line via http://www.bios.nl
  • Veronica's bioscoopladder is ook erg handig

    Sites met actuele filminformatie
    Op de Wikipedia staan een aantal bijzonder interessante artikelen over film. Lees ze goed door en wie weet ben JIJ op een dag wel de beste criticus ter wereld! (Over my dead body, dat wel...)

    Alle informatie op Warnas' Movie Academy is eigendom van Warnas.net en mag niet op een andere manier worden bekeken, verspreid, geciteerd of gebruikt dan door het bezoeken van deze website, behoudens schriftelijke toestemming van de maker, te bereiken via .

    Printervriendelijke versie