No place like it, really.Wat, nu al weg?Vanaf wanneer draait...De nieuwste staan bovenaan!Reviews sinds 1999Zoek op titel, acteur, trefwoord...Wie, Wat, Waar en Waarom?Er is nog zo veel meer!
Afleveringen direct downloaden? Klik hier
   

Tenzij er in deel drie toevallig 100.000 Orcs voorkomen, hoef je mij er niet speciaal voor wakker te maken.
Uit de review van The Bourne Supremacy.

filmtheater DVD bioscoop bios comedy humor actie thriller drama theater kunst cultuur
Informatie en contact
Informatie en contact
Nieuws
Nieuws

9 oktober 2004 - De nieuwe vormgeving staat online! Na bijna vijf jaar ging de oude, geelgrijze vormgeving me een beetje vervelen. Ik probeerde er ooit een soort 'industrial'-look mee te bereiken, maar dat is nooit echt uit de verf gekomen. Daarnaast zijn andere websites in de loop der jaren stukken professioneler geworden en stand verplicht nu eenmaal.

Omdat de pagina's al sinds het begin via de zogegeten SSI-techniek (Server Side Includes) worden samengesteld, waardoor inhoud en vormgeving gescheiden zijn, was het mogelijk om het uiterlijk in n klap voor de hele site te veranderen. Althans, in theorie... In de praktijk was het toch een week werk. Hierbij is het forum gesneuveld, aangezien daar te weinig gebruik van werd gemaakt. Ik denk niet dat er een nieuwe interactieve optie komt, aangezien de ervaring leert dat alleen mensen die iets te zeuren hebben de moeite nemen om te reageren en daarbij nog eens genante tikfouten maken ook.
De secties Nieuws en TV-tips zijn ook afgeschaft, wegens gebrek aan correspondenten om ze te vullen. Zelf heb ik niet de behoefte om Filmfocus en andere sites na te apen, dus ik doe gewoon wat ik het beste kan: films recenseren. De populaire Release Database is wel gebleven, al is het maar omdat ik 'm zelf zo handig vind. Nieuw zijn de citaten uit reviews, die random linksonder in beeld verschijnen. Het staat niet alleen leuk, maar het moedigt mensen misschien ook aan om langer te blijven lezen.

Contact
Contact

Hopelijk levert de vernieuwde site meer bezoekers op: momenteel krijg ik er ongeveer 1000 per dag, waarvan circa de helft via Google. Daarnaast hoop ik zo de aandacht te trekken van andere media, die misschien wel willen gaan betalen voor deze (of ng leukere) reviews. Voor die mensen ben ik bereikbaar via het adres

Alle informatie op Warnas' Movie Academy is eigendom van Warnas.net en mag niet op een andere manier worden bekeken, verspreid, geciteerd of gebruikt dan door het bezoeken van deze website, behoudens schriftelijke toestemming van de maker, te bereiken via .

Printervriendelijke versie